HTC si Windows Phone 8

La doar o zi de la anuntul oficial al noii versiuni Windows Phone 8, au aparut si primele informatii despre noi telefoane ce vor rula pe aceasta platforma. HTC ar putea lansa trei modele cu ecrane de 4", 4,3" si 4,7"...

vezi detalii

Facebook a cumparat Face.com

Dupa zvonurile din urma cu cateva saptamani, Facebook a cumparat compania israeliana de recunoastere faciala Face.com, in tendinta de extindere a retelei de socializare pe dispozitivele mobile. Noua tehnologie va permite utilizatorilor Facebook sa incarce poze direct de pe telefon, sa idetifice si sa taguiasca fotografii...

vezi detalii

Yahoo Axis - noul Browser

Se pare ca a venit vremea ca si Yahoo sa concureze pe piata browser-elor. Cel putin asta este parerea companiei in declin, care ataca aceasta piata cu Axis, destinat in prima faza sistemului de operare iOS. Totusi, Axis va putea fi incercat si pe PC-uri, ca extensii la principalele browser-e. 

vezi detalii

Windows 8 - mai bun decit 7

Windows 8 vine in varianta finala anul asta. Cred ca nu mai e un secret pentru nimeni ca e mult mai bine optimizat decat Windows 7. Intrebarea este cat de optimizat este? PCWorld a facut un test comperativ acum ceva vreme, sa vedem ce rezultate au obtinut. 

vezi detalii

Instagram pentru Android

Instagram este o aplicatie pentru mobile pentru capturat poze, pus efecte peste ele si impartasit pe Facebook, Flickr sau alte retele sociale. Pana acum cateva zile era disponibila doar pentru utilizatorii de iOS, acum oricine are un telefon cu Android o poate descarca. Si au facut-o o gramada!  

vezi detalii

Ce se intimpla prin internet, intr-un minut

Intel a lansat un infografic despre ceea ce se intampla intr-un singur minut pe internet. Ca idee, intr-un minut li se fura datele a 20 de oameni, sunt trimise 204 milioane de e-mail-uri si se genereaza 6 milioane de vizualizari pe Facebook. Dar mai multe in imaginea de mai jos.

vezi detalii