WIPPO POD

Aplicatie mobila pentru expeditori

Wippo POD (Proof of Delivery) este o aplicatie mobila expeditori pentru automatizarea proceselor de livrare a mărfii la client. La fel este un sistem de control și comunicare dintre expeditori (șoferi), agenti de vinzare și sediul central.

Aplicatie mobila expeditori Moldova
Descărcați prezentarea sistemului Wippo POD!

Funcționalități de bază Wippo POD

Asa numita “dovada de livrare” este asigurată prin captarea de informații cu referire la ora de livrare, poziția de livrare, nomenclatorul de erori și acțiunile intreprinse la punctul de livrare.

1 Repartizarea rutelor spre livrare

Fiecare expeditor primește automat în aplicația mobila POD toate rutele (lista de clienți per ruta) care trebuie sa le întreprindă astăzi.

2 Procesarea sarcinilor la punctul de livrare

Expeditorul odata ajuns la punctul de livrare, intreprinde un sir de sarcini/activitati, care ulterior sunt raportate la sediul central.

Raport de activități

După predarea rutei de către expeditor, sistemul POD automat generează un raport privind eficiența acestuia.

Aplicatie mobila expeditori – Beneficii

Soluția Wippo POD este un sistem eficient, intuitiv de monitorizare a livrărilor dezvoltat pentru cele mai utilizat sistem mobil de operare din lume – Android.

Comunicare eficienta
01
Comunicare eficienta
Schimbul de date automatizat permite alocarea de rute și sarcini privind punctele de livrare, care ulterior sunt raportate înapoi pentru o ulterioara analiza sau creare a unor noi sarcini pentru sediul central.
Numenclator de probleme
02
Numenclator de probleme
In cazul depistării a unor probleme la punctul de livrare, expeditorul poate sa întreprindă un sir de acțiuni care vor fi imediat sincronizate cu sistemul de gestiune (1C, UNIAC, SAP, etc), ceea va reduce timpul de prelucrare/raportare a informației.
Interfața intuitiva
03
Interfața intuitiva
Aplicația mobila este intuitivă, nu necesită instruire intensivă, astfel încât fiecare expeditor (șofer) o poate folosi lejer, indiferent de vârsta.
Rapoarte și analiză
04
Rapoarte și analiză
Datorită interfeței de gestiune POD (BackOffice), putem genera multiple rapoarte despre activitatea expeditorilor privind rutele executate.

Beneficiază de o demonstrație gratuită a soluției Wippo POD!

Solicită o demonstrație gratuită a sistemului Wippo POD și descoperă cum te poate ajuta în optimizarea și eficientizarea proceselor din companie!