WIPPO CRM Moldova

Sistem de management al relațiilor cu clienții

Wippo CRM Moldova optimizează toate procesele departamentelor de vânzări, marketing și suport clienţi a unei companiei. Scopul implementarii a unui astfel de sistem este de a crește vânzările, îmbunătăți relațiilor cu clienții și a spori productivitatea angajaților.

CRM Moldova

Descarcă prezentarea completă a sistemului Wippo CRM

Softul Wippo CRM unifică toate procesele departamentelor de vânzări, marketing și suport clienţi a unei companiei cu scopul de a crește vânzările, îmbunătăți relațiilor cu clienții și a spori productivitatea angajaților.

Descarcă prezentarea completă a sistemului Wippo CRM

Funcționalități Wippo CRM

Wippo CRM Chisinau poate automatiza toate procesele din interiorul companiei prin acumularea de informaţii complete, corecte şi centralizate.

Vânzări

Vânzări

Posibilitatea de a urmări departamentul de vânzări prin acumularea tuturor datelor într-un singur sistem. Precum clientii potentiali, ofertele expediate, vizitele la clienți, contracte etc.

Service și Suport

Service și Suport

Automatizează procedurile de interacționare a personalului cu clienții printr-un sistem eficient de soluționarea incidentelor și solicitărilor!

Marketing

Marketing

O bază de date unică de clienți și prospecți grupați după criterii personalizate! Lansează campanii de marketing individuale, urmărește eficiența și rezultatele campaniilor de promovare.

Analiză și Raportare

Analiză și Raportare

Posibilități unice de planificare bugetară, analiză și raportare a indicatorilor de performanță. Aptitudine inteligentă de notificare automată a factorului de decizie pentru eficientizarea proceselor.

Module Wippo CRM

Wippo CRM cuprinde următoarele module standarte:

Descarcă prezentarea completă a sistemului Wippo CRM!

Beneficii Wippo CRM

Sistemul de management al relațiilor cu clienții Wippo CRM poate fi adaptat nevoilor individuale a fiecărei companii și îți oferă posibilitatea de a controla fiecare proces din cadrul acesteia.

01

Customizabil

Modulele WIPPO CRM sunt 100% customizabile și pot fi adaptate conform necesităților și proceselor interne a fiecărei companii.

02

Sincronizabil

WIPPO CRM poate fi sincronizat cu alte sisteme de gestiune a proceselor din interiorul companiei precum Website, Aplicații mobile, 1C, UNIAC, SAP, etc.

03

Urmărire și Control

Posibilitatea de a urmări și controla toate procesele din interiorul companiei precum informaţii curente despre clienţi şi stagiul proceselor de vânzare.

04

Analiză și Raportare

Analiză și raportare statistică (grafică) pe fiecare departament sau proces din cadrul companiei pentru a urmări targetele și îmbunătăți procesul de vânzare.

05

Mobilitate

Sistemul Wippo CRM poate fi accesat de oriunde există conexiune la internet, de pe toate dispozitivele existente Desktop sau Tabletă.

06

Simplu de utilizat

Sistem complex cu funcționalități intuitive și simplu de utilizat pentru angajați încât aceștia să dea randament maxim la locul de muncă.

Beneficiază de o demonstrație gratuită a soluției Wippo CRM!

Solicită o demonstrație gratuită a sistemului Wippo CRM și descoperă cum te poate ajuta în optimizarea și eficientizarea proceselor din companie!