Despre noi

Cine suntem noi? 

Ca o companie care și-a început activitatea în 2011, succesul nostru este asigurat de experiența câștigată din numeroasele proiecte derulate până în prezent. Începând cu Web Design, Wippo IT a reușit să fie o tendință cu tehnologii care oferă clienților săi soluții complexe, interactive și structurate profesional optimizate pentru afacerile clienților noștri. În următorii doi ani de activitate, tot mai multe companii ne-au cerut să creăm pentru ele diverse sisteme specializate (cum ar fi CRM, SFA, POD, sisteme complexe) pentru a optimiza procesele lor de afaceri. Aceste sisteme, dezvoltate și implementate de noi, funcționează chiar și astăzi, au avut o contribuție semnificativă în managementul companiei, obținând referințe excelente de la clienții noștri. În ceea ce privește cererea din partea managementului pieței din Republica Moldova și nu doar, am dezvoltat și interconectat sisteme multiplatformă bazate pe tehnologii precum interfața web, interfața software și aplicațiile mobile.

Echipa noastră.

Calificările și experiența specialiștilor noștri în departamentul de dezvoltare ne permite să elaborăm soluții personalizate pentru diferite platforme Web, Software și Mobile. Departamentul de Securitate și Infrastructură IT oferă servicii precum managementul, securitatea, auditul infrastructurii IT și alte servicii specializate. Întotdeauna suntem în căutare de oameni noi!

Realizări.

Echipa noastră de înaltă calificare – Wippo IT, ne-a permis să realizăm proiecte în diverse domenii IT, atât în Republica Moldova, cât și în străinătate, inclusiv România, Rusia, Danemarca, Insulele Feroe, Islanda, Cipru, Italia, Statele Unite, Marea Britanie, Austria, Turcia și Nigeria. Experiența dobândită în acest sector a condus la crearea unui departament în cadrul companiei orientat spre implementarea soluțiilor „gata”. Pentru a răspunde nevoilor clienților, pe baza unui mic studiu, oferim posibilitatea de a achiziționa o soluție deja dezvoltată, având la bază o mulțime de certificări și experiență care funcționează în cadrul mai multor companii sau opțiunea de a proiecta și dezvolta un sistem personalizat la cerințele clienților.

Misiunea companiei Wippo IT este de a ajuta companiile să-și optimizeze costurile, să eficientizeze procesele și să sporească rentabilitatea în activitatea lor zilnică.