Aplicatie mobila SFA

Automatizarea forței de vânzare

Aplicatie mobila SFA este o soluție de eficientizare a activității managerilor de vânzări  în teren. Scopul unui astfel de instrument mobil este preluarea și procesarea comenzilor, îndeplinirea sarcinilor și controlul agenților privind productivitatea acestora.

Aplicatie mobila SFA
Descarcă prezentarea completă a sistemului Wippo SFA

Funcționalități Wippo SFA

Sistemul WIPPO SFA este disponibil pe telefoane mobile sau tablete cu sistem de operare Android. Este destinat companiilor în activitatea cărora este implicată munca agenților de vânzări în teren, precum cele de distribuție sau producție.

Centralizare informații

Centralizare informații

Agenții pe vânzări dispun de mobilitate în activitatea lor datorită accesului la toate datele despre clienți și istoricul tranzacțiilor anteriore. Avantajul este informatie este prezenta direct pe dispozitivul mobil.

Planificare rute agenți

Planificare rute agenți

Planificarea rutelor agenților pe vânzări în mod optim și urmărirea respectării programului de vizită a clienților.

Preluare comenzi

Preluare comenzi

Preluarea comenzilor sau transmiterea ofertelor în timp real de către agenții pe vânzări. Informatie despre produsele comandate anterior anticipând cerințele clientului și a mărfurilor disponbile în stoc.

Istoric comenzi

Istoric comenzi

Datorită bazei de date, ce conține istoricul comenzilor anterioare (asortimentul acestuia) pentru fiecare client, eficiența agenților pe vânzări este mult mai mare.

Module Wippo SFA

Wippo SFA cuprinde următoarele module de bază pentru automatizarea forței de vânzare:

CliențiComenziSarciniRutePrezentăriPrice ListRaportare
Descarcă prezentarea completă a sistemului Wippo SFA

Beneficii Wippo SFA

Automatizarea proceselor de vănzare și distribuție. Elimina erorile umane și a situațiilor de dublă operare și are ca scop de a reduce costurile operaționale de logistică.

01

Crește productivitatea agenților de vânzări

Wippo SFA crește eficiența și productivitatea agenților pe vânzări prin acces direct la informații necesare despre client, contracte, prețuri, stocuri, comenzi, oferte și statistici ale încasărilor.

02

Reduce timpul petrecut la client

Are loc prin diminuarea timpului pentru activități administrative – comenzile, facturile, chitanțele sunt transmise în mod automat iar stocurile și promoțiile pot fi prezentate direct de pe dispozitivul mobil.

03

Reduce timpul de pregătire a comenzilor

Comenzile sunt preluate și prelucrate imediat după efectuarea sincronizării de pe aplicația mobila SFA către depozit, astfel fiind eliminate timpul de preluarea – transmitere prin metoda tradiționala.

04

Creștere gradul de încasare

Agentul pe vânzări este întotdeauna la curent cu rulajul clientului. Acesta conține datoria debitorială, limita de credit, datoria debitorială expirata și cifra de vânzări pentru anul curent.

05

Control activitate agenți de vânzări

Wippo SFA facilitează coordonarea și controlul activității agenților de vânzări.  La fel menținerea motivației acestora este efectuată prin implementarea unui sistem transparent de bonus-uri în baza indicatorilor de performanța (KPI).

06

Îmbunătățire relații cu clienții

Îmbunătățirea relațiilor cu clienții și a imaginii companiei are loc prin onorarea exactă a comenzilor. Avantajul acesteia este timp redus și excluderea factorului uman în pierderea datelor despre comenzi.

Beneficiază de o demonstrație gratuită a soluției Wippo SFA!

Solicită o demonstrație a sistemului Wippo SFA și descoperă cum te poate ajuta în automatizarea proceselor de vânzare!