Aplicatii Mobile

Elaborare aplicatii mobile de diferita complexitate. Echipa Wippo IT are o larga experienta in dezvoltarea aplicații mobile Moldova pe diferite platforme si dispozitive. Focusul nostru în fiecare proiect este sa livram o aplicație gândita, optimizata și plăcuta pentru utilizatorii finali (UI/UX). Crearea aplicațiilor mobile Chisinau o elaboram doar în versiunea nativa, cu asta putem garanta calitatea și productivitatea aplicației mobile cit pe Android atât și pe iOS.

Elaborare aplicatii mobile
Comandați o consultare cu un specialist!

Tipuri de elaborare aplicatii mobile

Aplicațiile mobile sunt concepute pentru a funcționa pe smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile. În martie 2017, în Magazinul Google Play au fost disponibile 2,8 milioane de aplicații iar în Apple Store App Store 2,2 milioane. Impresionant!

Apple Icon Aplicații IOS
Android Icon Aplicații Android

1 / Aplicații business

Aplicații business sau de afaceri sunt aplicații software interactive, cu posibilitatea de a interoga / modifica / introduce date și vizualiza instantaneu rezultatele cât și posibilitatea de a genera rapoarte.

Aplicații business

2 / Aplicații promoționale

Aplicațiile promoționale sunt elaborate pentru campanii specifice de marketing (promovare evenimente, produse și servicii) cu scopul de a crește rata de implicare a utilizatorilor și a obține mai multe leaduri/clienți.

Aplicații promoționale

3 / Aplicații personalizate

Aplicațiile personalizate sunt create special pentru a satisface nevoile unice ale afacerilor mici și mari, cu scopul de a eficientiza procesele operaționale, stimulând productivitatea și eficiența angajaților.

Aplicații personalizate

Solicită o estimare de preț!

Solicită o estimare de preț pentru creare a unei aplicatii mobile, în baza detaliilor despre proiect!